UTILE - Tractari Auto Sibiu

TRACTARI AUTO SIBIU

NON STOP 0742 85 44 83
Du-te la conținut

Fiti pregatit pentru iarna!

Tractari Auto Sibiu
Published by în UTILE · 12 Decembrie 2019
Tags: TRACTARIAUTORAPIDESIBIU
Inainte de venirea iernii soferii au obligatia sa-si echipeze masinile corespunzator si sa fie pregatiti sa conduca in conditii de vizibilitate redusa, pe zapada sau gheata. Indiferent de experienta Dvs de conducator auto, cand vine vorba de condus, drumurile pot deveni rapid periculoase in acest anotimp cu vreme imprevizibila. Asa ca haideti sa aflam cum va puteti deplasa in conditii de siguranta iarna.
1. Schimbati anvelopele cu cele de iarna care va ajuta sa va deplasati in conditii de siguranta la temperaturi scazute, deoarece acestea asigura o aderenta superioara si o manevrabilitate sporita.
2. Verificati elementele de baza: rezervorul lichidului de parbriz trebuie sa fie plin, bateria incarcata si uleiul utilizat trebuie sa fie potrivit, sistemul de dezaburire si cel de incalzire. Stergatoarele si luminile trebuie si ele sa se afle in stare buna de functionare. La temperaturi scazute anvelopele pierd din presiune, verificati regulat presiunea.
3. Pregatiti-va pentru urgente: asigurati-va ca aveti intotdeauna in masina trusa de prim ajutor, roata de rezerva umflata, mancare, apa, o patura. Daca ramaneti inzapezit o sa aveti nevoie de toate aceste lucruri.
4. Planificati-va traseul: verificati prognozele meteo si sfaturile de calatorie celor care au plecat deja la drum, asa o sa reusiti sa evitati situatiile neplacute si puteti reduce si timpul de deplasare.
5. Curatati-va masina: inainte de a porni la drum, curatati-va masina de zapada si gheata. Zapada ramasa pe masina reduce vizibilitatea.
6. Ramaneti vigilent, incetiniti pentru a avea tot timpul control asupra autovehcolului.
7. Conduceti cu atentie: pe vreme rea, reduceti viteza, cresteti distanta de franare, evitati accelerarile si franarile bruste, evitati orice fel de miscari bruste, folositi frana de motor.
8. Atentie la viraje: inainte de a intra intr-o curba, incetiniti in linie dreapta, virati cu o miscare constanta care curge. Mentineti o viteza lenta si regulata pentru a evita alunecare anvelopei si pierderea controlul
Suntem alaturi de DVS in orice moment!
Firma DINAMIC HEALTH va ajuta in solutionarea dificultatilor intampinate si ramane alaturi de Dvs de cate ori aveti nevoie. Serviciile de transport autoturisme avariate sau noi sunt disponibile NON STOP 24/7. Remorcarea vehicolului pe platforma se face in conditii de maxima siguranta, transportul acestora fiind realizat cu ajutorul platformelor echipate in mod corespunzator.Nu sunt comentarii

TRACTARI AUTO SIBIU
Str Henri Coanda Nr 12
550234 INCINTA SEMBRAZ
stelianbutiu@yahoo.ro
+40742 854 483
SIBIU,ROMANIA

Înapoi la cuprins